if ( ! function_exists( 'prowess_select_map_sidebar_meta' ) ) { function prowess_select_map_sidebar_meta() { $qodef_sidebar_meta_box = prowess_select_create_meta_box( array( 'scope' => apply_filters( 'prowess_select_set_scope_for_meta_boxes', array( 'page' ), 'sidebar_meta' ), 'title' => esc_html__( 'Sidebar', 'prowess' ), 'name' => 'sidebar_meta' ) ); prowess_select_create_meta_box_field( array( 'name' => 'qodef_sidebar_layout_meta', 'type' => 'select', 'label' => esc_html__( 'Sidebar Layout', 'prowess' ), 'description' => esc_html__( 'Choose the sidebar layout', 'prowess' ), 'parent' => $qodef_sidebar_meta_box, 'options' => prowess_select_get_custom_sidebars_options( true ) ) ); $qodef_custom_sidebars = prowess_select_get_custom_sidebars(); if ( count( $qodef_custom_sidebars ) > 0 ) { prowess_select_create_meta_box_field( array( 'name' => 'qodef_custom_sidebar_area_meta', 'type' => 'selectblank', 'label' => esc_html__( 'Choose Widget Area in Sidebar', 'prowess' ), 'description' => esc_html__( 'Choose Custom Widget area to display in Sidebar"', 'prowess' ), 'parent' => $qodef_sidebar_meta_box, 'options' => $qodef_custom_sidebars, 'args' => array( 'select2' => true ) ) ); } } add_action( 'prowess_select_meta_boxes_map', 'prowess_select_map_sidebar_meta', 31 ); } FİT BİR İNSANLA EVLENMEK İÇİN 7 NEDEN – Personal Training, Fitness, Kickbox aletli Plates

Personal Training, Fitness, Kickbox aletli Plates

FİT BİR İNSANLA EVLENMEK İÇİN 7 NEDEN

Şunu söylememiz gerekiyor…

Evlilik aslında görüldüğünden daha fazla şey içerir. Evlilik, iletişim, bağlanma, dostluk ve samimiyet demektir, sağlıklı ve temiz yemek değil! Şimdi, ertelendiğimizi ve dünyaya yüzeysel narsist olmadığımızı bilmemize izin verdik, bir saniye için gerçekçi olabilir miyiz?

Fit insanlar mükemmel eş ve koca olurlar. Ve eğer fitness yapıyorsanız, ağırlık kaldırıyorsanız ve sağlıklı besleniyorsanız, bu şeyleri öncelik listesine koyan biriyle evlenerek gelecekteki birçok problemden kaçınmış olabilirsiniz. Örnek verecek olursak basit tartışma konuları devamında gelen boşanma. Gibi istenmeyen ayrılık durumlardan uzaklaşa biliriz Ve eğer bu kalite, bu şansınızı sonsuza dek tutmanıza yardımcı oluyorsa, o zaman bir eş seçmeye gelince istekler listene “fit” eklemek bencilce değildir.

İşte sebepleri;

1-Fit Evliliklerin, Şişman Evliliklere Dönüşmesi Azdır.
Ve Şişman Evlilikler Boşanmaya Yol Açar

Tamam, çok yüzeysel görünüyor dimi? Ama değil işte. Bir eş, kilo aldığında, bu çoğu zaman diğer evlilik sıkıntılarıyla ilgili sorunlara yol açar. İlk sorun belli: çoğu insan çok kilolu bireyler ilgi çekmiyor. Evet, evet her vücut güzel… ama burada gerçek dünyada, sağlığa daha fazla ilgi duymayı biyolojik olarak kabullendik. Ve çok fazla kilo almak, sağlıklısızdır.

Google, “Top 10 boşanma sebepleri” listesindedir. Para ve aldatma olayları her zaman en tepede olan sebeplerdir fakat listenin aşağılarına doğru indiğiniz zaman kilo almanın boşanma sebebi olduğunu görürsünüz.

Davranış yazarı David Eddie anonim ilişki yardım forumlarını incelediğinde, şaşırtıcı bir şey buldu – hızla kilo alan eşlerden memnun olmayanların çoğu kadındı.

Örneğin; “Kocamı seviyorum fakat gittikçe kilo alıyor ve bununla ilgili bir şey yapmayı reddediyor. Şimdi onu ilgi çekici bulmuyorum ve onu terketmeyi düşünüyorum.”

Kilo alımı, depresif belirtilere ve düşük özgüvene yol açabilir veya en azından şiddetlendirebilir. Bu şeyler ruh hali ve davranış değişiklikleri, kızgınlık ve tartışmalara yol açabilir.

Kısacası, evlendiğin kişi evlenmediğin biri gibi davranmaya başlayabilir. Yani tamamen yüzeysel bir sorun değil. Aşırı kilolu taraf kendi cinsel yolunu kaybedebilir.

Kadınlar, kendilerini çekici hissettirmeyecekleri, hatta kendi çekiciliğini eleştircek duruma gelebilirler.

Erkekler için fazla kilo almak ve şekil bozukluğu erektil disfonksiyona neden olabilir. Ve hareketsiz bir seks hayatı, mahremiyet ve istenmeyen olma duygularının aşınmasına yol açar.

Yani spor salonuna giden ve beslenmeyi önemseyen biriyle evlenin ve bu problemlerin çoğundan kurtulacaksınız.

2-Fit Erkekler Daha Çok Para Kazanır

Kadınlar çoğu zaman parası olan ya da ileride para kazanmalarına izin verecek bir akıl ve içgüdüye sahip olan bir erkekle evlenmek ister.

Özellikle çocuklar doğduktan sonra, kocalar genellikle temel gelir kaynaklarıdır. Ve parayla ilgili argümanlar (ya da onun eksikliği), yaklaşan boşanmanın iki numaralı maddesi olduğu için, tembel bir adamla evlenmemek, kocanın seçilmesi için kabul edilebilir bir şeydir.

Hip hop mantrasına rağmen, “Para yok,problem yok” ve “Para, mutluluğu satın almaz” gibi ifadeler, rahat banka hesaplarına sahip insanların genellikle daha mutlu olduğunu gösteriyor. (Satın alabilecekleri şeylerle ilgili değil, paranın sağladığı güvenlikle ilgili.)

Bunun fitness ile ne ilgisi var? Freeletics tarafından yürütülen bir çalışma, fit insanların genellikle fit olmayan insanlardan daha fazla para kazandığını gösterdi. Ve onların antrenman tarzı ne kadar agresif olursa, o kadar çok para kazanırlar.Zorlu çalışma geliri otomatik olarak gelirinizin artmayacağı anlamına gelmez, ancak disiplini ve spor salonunda tekme atmak için sürdüğü araç çoğu zaman kişinin “başarı tutumu” na sahip olduğunu gösterir – spor salonunu aşan kariyer kariyerine tırmanma gibi ve güçlü bir iş ahlakına sahip olmanın oldukça kolay bir matematiği vardır.

fazla para=az problem, ya da finansal kaynaklar problemleri kolayca çözer. Az problem= mutlu evlilik. Fit insanlar genellikle daha fazla para kazanır. Forrest Gump’un zengin olduğunu öğrendiğinde, endişelenecek bir şey olmadığını söylemişti.

3- Fit İnsanlar Nasıl Fit Kalacağını Biliyor

Çoğu insan evlendikten sonra kilo alır, hatta fit insanlar bile. Bu bir evlilik sonu değil elbette ama bir eşin kilo vermesi ve diğerinin alması işte bu probleme yol açabilir.

Bir İsveçli araştırmasında, evliliklerde birinin kilo vermesi diğerinin ise vermemesi durumu çiftlerin boşanma şansının daha yüksek olduğunu ortaya çıkardı. Araştırmacılar, uyumsuz yaşam tarzlarını olası bir neden olarak gösterdiler, ama bazen kıskançlık (şişman eşin parçası) ve dırdır yapmakta (yağmacı eşin parçası) sorun oluşturuyordu.

Bu sorunları geçin ve kilo alırsa ne yapacağını bilen biriyle evlenin.

 

4- Fit Bir Eş, Dünyanın En İyi Motive Edici

Jim Rohn’un “En çok zaman geçirdiğimiz beş kişinin ortalamasıyız” dediğini biliyor musun? Peki, eşiniz beş kişilik gruplarda bir numaralı arkadaşınız. Ve eğer sağlıklı ve güçlü kalma konusunda ciddiyse, bu çok iyi bir şey.

Spor salonuna biraz daha sık gidebilir, yiyecekleri biraz daha akıllıca seçebilir veya eşinizin sağlıklı davranışlarından etkilenebilirsiniz.

Ve işte sık sık duymadığınız bir şey var: Fit bir kişi genellikle fit olmayan bir kişiden daha cazip veya arzu edilir ve diğer insanlar tarafından fark edebilir. Bu eş için biraz korkutucu. Ama bu kötü bir şey değil.

Karınızı veya kocanızı kaybetmekten biraz korkmak iyi olur. Biz çok rahat olmak istemiyoruz.

Evliliğin her iki yarısı da “evlendik” diye düşünürse, her biri daha fazla çaba göstermeye başlayacak. Eşlerini daha çok takdir edecekler. Ve onu kaybetme korkusu, onun da sağlıklı kalmasını sağlayacaktır.

5 – Fit Eşler Daha Uzun Yaşar

Bunun için hayattasın, değil mi? ‘Ölümüne kadar bunun bir parçası olacak mısın? Tüm bu güzel şeylerde birlikte yaşlanmak ister misin?cevap evet ise eşiniz 50’li yaşlarında veya tip 2 diyabetlerinde kalp rahatsızlığı yaşıyorsa, her seferinde mahvolmuş gibi. Bu tarz sağlık problemleri yerine 50 li yaşlarında  sundurma ile senin için salıncak yapmak için elinden geleni yapan bir eş seçin.

6- Fit İnsanlar Daha Mutlu

Mutlu bir evlilik ister misin? Mutlu biriyle evlen. Sürekli olarak acı, öfkeli ya da üzgün olan biriyle evli olmak.

Çalışmalar, fit insanların daha mutlu olduğunu göstermektedir. Depresyon veya kötü zamanlarda mücadele etseler bile, hafifletmek ya da en aza indirmek için bazı şeylere (egzersiz, iyi yemek ve iyi takviyeler) sahiptirler.

Fit insanlar kendileri hakkında daha iyi hissetmek, daha iyi bir amaç duygusuna sahip olmak, daha olumlu sosyal becerilere, daha az strese ve kaygıya ya da bu şeylerle başa çıkmak konusunda daha yetenekliler. Fit insanlar, aynı zamanda günlük yeterli endorfin salgılar.

7 – Tutkunuzu Paylaşan Biriyle Evlenmek İstersiniz

Avustralyalı araştırmacılar uzun evliliğin anahtarını bulmak istedi. Binlerce mutlu evlilik üzerinde çalıştıktan sonra, bunların hepsinin paylaşılmış deneyimlerden oluştuğu sonucuna vardılar.

Spor salonuna gitmek, dışarıda aktif olmak ve birlikte yediğiniz sağlıklı yemekleri hazırlamak tüm ortak deneyimlerdir. Ve terin bazı afrodizyak özellikleri olduğu için, birlikte antrenman yapan çiftlerin ter kokuları birbirine karışır. Biliyorsunuz, en eğlenceli paylaşımlı deneyim.

Bütün bunlar bir kenara, fitnesa uzak olan biriyle çıkacak mısınız? Eğer bu şeylere gerçekten inanıyorsanız ve diğer kişi değilseniz, her türlü sorun ortaya çıkabilir. İşte sık sık duyduğumuz:

“Kız arkadaşım görünüşümü seviyor ama spor salonunda vakit geçirmemi istiyor. Hatta beni diyetimden uzak olan yiyeceklerle özendirmeye çalışıyor. Ama spor salonuna giderek ve doğru beslenerek bu şekilde gözüküyorum! “

Belki de kıskançlıktır. Belki de biraz özensiz olmanız için sizi cesaretlendirmek, diğer kadınların gözlerini sizden uzak tutmanın yoludur. Ya da belki ilişkideki tüm önemli paylaşılmış deneyimler yeterli değildir.

Sık sık eşimizi fitness yaşam tarzımızı benimsemeye teşvik edebileceğimizi düşünüyoruz. Bazen yapabiliyoruz ve bu harika. Her şekilde deneyin. Ne sıklıkla olur ortada ortalıkla bir buluşmadır: Önemli alışkanlıklarınız, bazı kötü alışkanlıklarını benimsemeye başlarken, “tür” e uygun hale gelir.

Halkalar değiştirildikten sonra bu sorunlara yol açabilir. Bu türler bir süreliğine güncel olabilir, ama tutkulu olduğunuz şeylerle ilgili bir problemleri varsa, belki de evlilik malzemesi değildirler.

ADD COMMENT